The Independent -lehti kertoo, että Ateltico Madrid valmistautuu jo aikaan ilman tähtihyökkääjäänsä Antoine Griezmannia. Atleticon kiikarissa on lehden mukaan Leicesterin tuulennopea hyökkääjä Jamie Vardy.

Griezmann on yksi ensi kesän halutuimmista pelaajista. Miehen perässä ovat ainakin Manchester United ja Real Madrid. Viimeisten tietojen mukaan ManU olisi lähimpänä kaappaamassa ranskalaishyökkääjän.

Jos Griezmann päättää lähteä Atleticosta, tekee se suuren loven heidän hyökkäykseen. Atleticon päävalmentaja Diego Simeone on jo miettinyt mahdollisia korvaajia.

Brittilehden mukaan Simeone haluaa nopean hyökkääjään Atleticoon ja Leicester-hyökkääjä Vardy sitä ehdottomasti myös on.

Seuran läheltä tulevista lähteistä kerrotaan, että Simeone oli erittäin vakuuttunut Vardyn pelaamisesta Mestarien liigan puolivälierissä. Vardy teki Atleticoa vastaan yhden maalin ja lehti kertoo, että Simeone uskoisi Vardyn sopivan loistavasti Atleticon pelityyliin.

Vardylla on sopimus voimassa Leicesterin kanssa vuoteen 2020 saakka. Transfermarktin mukaan miehen markkina-arvo on tällä hetkellä noin 15 miljoonaa euroa.

Edessä on vielä kuitenkin kaksi suurta kysymysmerkkiä. Ensinnäkin on vielä epävarmaa, jatkaako Simeone Atleticon peräsimessä ensi kaudella ja toinen on se, onnistuuko Atletico kumoamaan siirtokiellon CAS:ssa.