Liverpoolin brasilialainen keskikenttäpelaaja Philippe Coutinho on valmis siirtymään FC Barcelonaan ensi kesänä, kertoo espanjalaislehti Sport.

Lehtitietojen mukaan Coutinho olisi jo käynyt keskusteluja Barcelona-johdon kanssa siirron yksityiskohdista. Halvalla brassitähti ei kuitenkaan ole Liverpoolista lähdössä.

Liverpool haluaa Coutinhosta lehtitietojen mukaan vähintään 76 miljoonaa puntaa, eli noin 90 miljoonaa euroa nykyisellä kurssilla.

Liverpool haluaa pitää kiinni 24-vuotiaasta timantistaan kaksin käsin. Coutinho teki hiljattain seuran kanssa jatkosopimuksen, joka on voimassa aina vuoteen 2022 saakka. Jatkosopimuksen myötä Coutinhosta tuli myös seuran kaikkien aikojen paraspalkkaisin pelaaja. Sopimukseen ei kuitenkaan sorvattu ulosostohintaa.

Jos siirtosumma toteutuisi, olisi se tällä hetkellä neljänneksi suurin maksettu siirtosumma. Vain Paul Pogban (89,3 miljoonaa puntaa), Gareth Balen (85,3 miljoonaa puntaa) ja Cristiano Ronaldon (80 miljoonaa puntaa) siirtosummat ovat olleet suurempia.

Barcelona ei ole vielä ollut kuitenkaan yhteydessä Liverpoolin seurajohtoon. Lehden mukaan Barca aikoo katsoa, selviytyykö Liverpool ensi kaudeksi Mestarien liigaan, ennen kuin tekee lähestymisen seuraa kohtaan.

Lähde: Daily Mail