Manchester Cityn puheenjohtaja Khaldoon Al Mubarak on kiistänyt väitteet, joiden mukaan tähtihyökkääjä Sergio Agüero olisi jättämässä seuran kesällä.

Argentiinan maajoukkuepelaaja Agüero vihjasi itse helmikuussa, että Cityn seurajohto tulee päättämään hänen tulevaisuudestaan.

Maalitykin ruuti oli alkuvuodesta pahemman kerran märkää ja talvihankinta Gabriel Jesus nappasi Agüeron paikan Cityn avauskokoonpanossa. Goalin tietojen mukaan myös manageri Pep Guardiola käski argentiinalaishyökkääjää nostamaan pelinsä tasoa.

Kauden viimeisillä viikoilla Agüero osoitti jälleen olevansa luottamuksen arvoinen iskemällä maaleja entiseen tahtiinsa, ja Guardiola julisti Valioliigan päätöspelin jälkeen, ettei argentiinalainen ole lähdössä mihinkään.

Siirtohuhut jatkoivat yhä jylläämistään, mutta puheenjohtaja Al Mubarak on kiistänyt kaikki Agüeron lähtöä koskevat väitteet.

– Siitä (Agüeron jäämisestä) ei ikinä ollut epäillystäkään. Olen lukenut paljon spekulaatioita liittyen siihen. Se on naurettavaa. Sergio Agüero on yksi maailman parhaista pelaajista, ja me olemme joukkue, joka haluaa voittaa jokaisen kilpailun, johon osallistumme, julisti Al Mubarak kausiesitteessä.

– Sergio Agüeron pitäminen joukkueessa on ehdottomuus.