Roberto Mancinin mukaan Mario Balotellilla oli kaikki rahkeet nousta maailman huipulle, mutta voi syyttää vain itseään niiden tuhlaamisesta.

Italialaiskaksikko työskenteli yhdessä sekä Manchester Cityssä että Internazionale Milanossa. Mancini valmensi Cityn Valioliigan mestaruuteen kaudella 2011-12, jolloin Balotelli osui maalipuiden väliin 13 kertaa.

Nuorella hyökkääjällä oli kuitenkin vaikeuksia pitää hyvä vire yllä, joten matka jatkui Milanin ja Liverpoolin kautta OGC Nicen joukkueeseen, jossa Balotelli on jälleen löytänyt maalivainunsa.

Hän on iskenyt nizzalaisjoukkueelle tällä kaudella kaikissa kilpailuissa yhteensä 16 maalia, mutta Mancinin mukaan Balotelli pystyy vielä paljon parempaan.

– Mario on erittäin hyvä poika, mutta hän on välillä vaistojensa vallassa. Hänellä on niin paljon laatua ja taitoa, että hänen olisi pitänyt olla (Cristiano) Ronaldon tasolla. Jos hän ei ole siellä nyt, niin ainakin osa siitä on hänen oma vikansa. Nyt hän on 26-vuotias, eikä paljoa ole enää tehtävissä, sanoi Mancini TMW Radiolle.

Lähde: ESPN