Helsingin Jalkapalloklubi järjesti lauantaina Kaisaniemessä Klubikeikka-nimisen päivän, jossa oli mukana HJK:n pelaajia aina edustusjoukkueesta junioreihin.

Mukana oli myös seuran entisiä pelaajia, kuten Atik Ismail, joka pääsi pukemaan myös HJK:n pelipaidan jälleen yllensä. HJK-legendat pelasivat ottelun lapsia vastaan, eikä Ismail ollut aivan vakuuttunut pelikavereistaan:

– Oli kyllä kivaa, mutta vähän harmittaa, kun muutama sellainen ei niin tekninen pelaaja pelasi minun puolellani. Mietinkin, että mitenhän he ovat pärjänneet niin hyvin ja päässeet jatkolohkoon (Mestarien liigassa), Ismail vitsaili pelikavereistaan, joita olivat muun muassa Mestarien liigan lohkovaiheessa pelanneet pelaajat Mika Kottila ja nykyinen päävalmentaja Mika Lehkosuo.

Ismail antoi myös kiitosta HJK:lle, joka täyttää tänä vuonna 110 vuotta.

– Nyt täytyy antaa HJK:lle vilpittömästi suurkiitokset. Tämä (Klubikeikka-päivä) on mainio idea ja tässä tuodaan esille tätä 110-vuotista perinnettä. Jotenkin tulee kyyneleet silmään, kun miettii vuotta 1907 ja siitä tähän vuoteen. Omakin matka on ollut huikea ja haluan kiittää siitä HJK:ta, Ismail kiitteli tunteikkaana.

Katso haastattelu alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.