Suomalaishyökkääjä Vahid Hambo siirtyi Brightoniin vuonna 2015 noustuaan Veikkausliigassa otsikoihin huikeilla otteillaan. Aika Brightonissa oli kuitenkin repaleinen ja loukkaantumisten sävyttämä.

”Suomen Zlataniksikin” tituleerattu Hambo ehti pelata Veikkausliigaa vain kuusi ottelua FC Interin paidassa, joissa syntyi neljä osumaa. Sen jälkeen Brighton nappasi lupaavaan hyökkääjän siipiensä alle. Aika Englannissa ei kuitenkaan ollut ruusuilla tanssimista, vaikka Brighton nousikin upeasti ensi kaudeksi Valioliigaan.

Hambo ei pelannut peliäkään edustusjoukkueen mukana ja siihen suurin syy löytyy useista loukkaantumisista, joita mies kävi läpi. Reservijoukkueessa hyökkääjä sai otteluita alle, mutta jatkosopimusta ei silti syntynyt.

Nyt vasta 22-vuotias Hambo on vapaa agentti. Kyselyjä on tullut myös ulkomailta, mutta Veikkausliigan seurat ovat varmsti hereillä, sillä Hambo on kunnossa ollessaan todella kova vahvistus Suomen pääsarjaan.

Katso Hambon twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Vahid Hambo

@vahidhambo
2 years. My time at the club has come to an end. Thanks everybody at @OfficialBHAFC and Good luck in premier league!! ⚽️⚽️⚽️