Manchester United haki tärkeän voiton ja teki tärkeän vierasmaalin Celta Vigon vieraana Eurooppa-liigan ensimmäisessä välierässä. Vasta 19-vuotias Marcus Rashford nousi Unitedin sankariksi.

ManU oli selvästi aktiivisempi pallollisena ensimmäisellä puoliajalla. Tekopaikkojakin syntyi useampi, mutta Celta Vigon maalivahti Sergio Alvarez otti upeita torjuntoja.

Celta Vigo keskittyi ottelussa pääosin puolustamaan ja yritti kääntää peliä nopeasti pallonriiston jälkeen. Omat paikkansa oli myös kotijoukkueella, mutta maaliin asti ei Celta palloa saanut.

ManU:n sankariksi nousi reilun tunnin kohdalla Rashford, joka upotti upealla vapaapotkulla pallon maaliin. Rashfordin laukaus lähti noin 20 metristä, maalista katsottuna vasemmalta puolelta, vastustamattomasti maalin vasempaan yläkulmaan. Hyvin torjunut Alvarez ei voinut laukaukselle yhtikäs mitään.

Celta Vigo sai lopussa vielä muutaman tekopaikan, mutta ManU selvisi ilman takaiskuja ja voitti lukemin 1-0. Välierien toinen osaottelu pelataan ensi viikon torstaina Manchesterissa.