Toista vuotta putkeen Valioliigan vuoden nuoreksi pelaajaksi palkittu Dele Alli on tyytyväinen Tottenhamissa, mutta ei lähde tekemään ennustuksia pitkälle tulevaisuuteen.

Alli on tällä kaudella ollut Tottenhamin ehdoton hahmo ja noussut sarjan tähtipelaajien joukkoon. 21-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja on tehnyt Valioliigassa 17 maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä.

Alli on ollut muun muassa Real Madridin kiikarissa. Englantilaispelaaja on tällä hetkellä silti tyytyväinen Tottenhamissa.

– On tärkeää nauttia matkasta, oli se sitten seuraavat 15 vuotta Tottenhamissa ja lopettaa täällä. Minusta on tärkeintä olla liikaa miettimättä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, Alli järkeili Sky Sportsille.

Siirtohuhut ovat kuitenkin pyörineet Allin ympärillä, ja miestä on huhuiltu jo ensi kesänä muualle. Alli ei ainakaan vähentänyt lausunnollaan huhujen määrää.

– Jalkapallo on sellaista, että siinä voi tapahtua mitä tahansa milloin tahansa. Aion nauttia ajastani täällä nyt, kuka tietää mitä tulevaisuudessa tapahtuu, Alli sanoi salamyhkäisenä.

Lähde: Goal