Valioliigan sarjanousijan manageri kohtaa ensi kaudella oppi-isänsä: ”Siitä tulee hauskaa”

© Kuva: Getty Images

Huddersfield Townin Valioliigaan nostanut David Wagner odottaa entisen mentorinsa Jürgen Kloppin kohtaamista ensi kaudella.

Maanantaina Huddersfield päihitti Readingin rangaistuspotkukilpailussa Englannin mestaruussarjan nousukarsinnassa ja varmisti paikkansa maan korkeimmalla sarjatasolla.

Wagner toimi Borussia Dortmundin kakkosjoukkueen päävalmentajana samaan aikaan, kun Klopp käskytti ykkösjoukkuetta Bundesliigassa.

Huddesfield-manageri paljasti, että hän aikoo keskustella Kloppin kanssa muun muassa mahdollisuudesta pitää maalivahti Danny Ward seurassa vielä ensi kaudella. Ward, 23, pelasi tämän kauden Huddersfieldissa lainasopimuksella Liverpoolista.

– Uskon, että minulla on vielä paljon puhelinsoittoja edessä. Ehkäpä sen takia en halua ajatella asiaa liikaa, koska tiedän, kuinka paljon minulla on tiedossa töitä. Totta kai haluaisin pitää kaikki pelaajani täällä ensi kautta varten. Saamme nähdä, onko se mahdollista, pohti Wagner lehdistötilaisuudessa Goalin mukaan.

– Tulen puhumaan tietysti myös Jürgenin kanssa, en pelkästään Dannystä, vaan kaikesta tapahtuneesta.

– Tapaamme Jürgenin kanssa kentän laidalla Valioliigassa, siitä tulee hauskaa. Kun peli pyörähtää käyntiin, olemme joskus ihan sekopäitä, mutta näemme sen sitten.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004