AS Roman urheilutoimenjohtaja Ramon Rodriguez Verdejo, tunnetaan paremmin nimellä ”Monchi”, vahvisti, että AS Roman pitkäaikainen kapteeni Francesco Totti lopettaa pelaajauransa tähän kauteen. Sen sijaan neuvottelut Daniele De Rossin kanssa ovat yhä auki.

Monchin mukaan Totti siirtyy ensi kaudella seurajohdon puolelle.

– Tiesin jo etukäteen sopimuksesta seuran kanssa, ja että tämä tulee olemaan hänen viimeinen kautensa pelaajana, sitten hän aloittaa johtajana.

– Francesco on Roma. Haluan olla niin lähellä häntä kuin mahdollista. Haluaisin oppia edes prosentin siitä valtavasta tietotaidosta, mitä hänellä on, Monchi sanoi.

40-vuotiaan Tottin viimeinen virallinen ottelu tulee näin ollen olemaan Serie A:n ottelu Genoaa vastaan toukokuun 28. päivä sunnuntaina Stadio Olimpicolla, eli Rooman olympiastadionilla.

Totti on pelannut koko ammattilaisuran AS Romassa, jossa hän aloitti pelaajauransa vuonna 1992. Totti on noussut Roman paidassa Serie A:n kaikkien aikojen toiseksi parhaaksi maalintekijäksi.

Myös toisen AS Roman seuralegenda De Rossin, 33, sopimus päättyy tähän kauteen. Monchin mukaan seura on kuitenkin De Rossin kanssa jo lähellä jatkosopimusta

– Halu ja kiinnostus kahden osapuolen välillä on molemminpuolinen. Haluamme jatkaa yhdessä ja meidän täytyisi olla hölmöjä, jos emme löytäisi yhteisymmärrystä, Monchi kertoi.

Lähde: football-italia.net