AIK:ssa jo neljättä kautta pelaava Sauli Väisänen teki viime kaudella läpimurtonsa. Nyt 22-vuotias suomalaistoppari kuuluu AIK:n avainpelaajiin.

Väisäsen sopimus on voimassa enää tämän kauden, mutta miehen itsensä mukaan jatkoa on luvassa. Keskustelut ovat jo käynnissä seuran ja Väisäsen agentin välillä.

– Kyllä (haluan jäädä). Olen nuori ja viihdyn erittäin hyvin täällä. Olen iloinen, että pelaan AIK:ssa. Haluan eteenpäin urallani, mutta on myös ilo kuulua tähän seuraan. Tämä on hyvä vaihtoehto ja kehitystä tapahtuu, Väisänen kertoi ruotsalaiselle Expressen-lehdelle.

Väisänen ei päässyt torstai-iltana irti, kun AIK pelasi IFK Norrköpingin vieraana maalittoman tasapelin. Suomalaistoppari kertoi, ettei stressaa jatkosuunnitelmista.

– Uskon Jumalaan, ja että asiat menevät parhain päin lopulta. Näemme sitten, mitä tapahtuu. Se tapahtuu, mikä on tarkoitettu. Minun täytyy vain edetä päivä päivältä ja hoitaa omat hommani ammattimaisesti, Väisänen sanoi.

Väisänen valittiin myös Huuhkajien peliryhmään, joka kohtaa ensi viikolla harjoitusottelussa Liechtensteinin sekä MM-karsintaottelussa Ukrainan.