Barcelonan entinen presidentti paljasti – italialaisseura oli valmis hankkimaan Lionel Messin

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!

FC Barcelonan Lionel Messiä on viime aikoina huhuttu jälleen muihin maisemiin, sillä hän ei ole vielä allekirjoittanut uutta jatkosopimusta. Argentiinalaistähden nykyinen kontrahti päättyy ensi kauden jälkeen.

Seuran entinen presidentti, Joan Laporta, paljasti The Guardianin haastattelussa, että hän pelkäsi Messin lähtevän joukkueesta vuonna 2006, kun Internazionale Milano oli valmiina maksamaan hänen ulosostohintansa.

– He olivat valmiita maksamaan 150 miljoonan euron ulosostohinnan, minkä takia me nostimme sen (myöhemmin) 250 miljoonaan euroon. Minua kuitenkin aina rauhoitti hyvä suhteeni hänen (Messin) isänsä, Jorgen, kanssa, kertoi Laporta.

– Sanoin hänelle: ”Heidän on maksettava ulosostohinta, koska minä en aio myydä. Hän tulee olemaan onnellinen täällä, hän tulee saamaan kunniaa. Siellä hän voittaa vain taloudellisesti. Pojastasi on tuleva historian parhain pelaaja, ja täällä hänellä on joukkue, joka auttaa häntä saavuttamaan sen. Hän tulee nauttimaan siitä.”

– Messin jalkapallo on kaunista ja tehokasta. Minusta kaikkien aikojen parhaat ovat (Johan) Cruyff, (Diego) Maradona ja Messi. Leo on sekoitus Cruyffia ja Maradonaa, mutta hän on Leo Messi.

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!