Real Madridin keskikenttäpelaaja Luka Modric, 31, vihjasi ennen Mestarien liigan loppuottelua, että hän saattaa siirtyä lähitulevaisuudessa muihin maisemiin, jos hän voittaa kilpailun jälleen Realin kanssa.

Modricin on huhuttu olevan kiinnostunut työskentelystä entisen Real Madrid -käskyttäjä Carlo Ancelottin kanssa, joka työskentelee tätä nykyä Bayern Münchenin päävalmentajana.

Daily Expressin mukaan saksalaisjätti Bayern haluaisi tuoda lisää kokemusta nuorenevaan joukkueeseensa. Sekä Xabi Alonso, 35, että Philipp Lahm, 33, päättivät uransa tähän kauteen.

Lehden mukaan Bayern suunnittelee noin 31 miljoonan euron tarjousta Modricista, joka on ollut tärkeässä roolissa Realin keskikentällä, mutta myös Kroatian maajoukkuepelaaja saattaa joutua lähiaikoina nuorennusleikkauksen uhriksi.

Brasilialainen Casemiro on vallannut paikkansa madridilaisten keskikentän pohjalla, ja entinen Bayern-pelaaja Toni Kroos tullee olemaan avauskokoonpanossa vielä useita vuosia. Realin penkillä vuoroaan odottavat nuoret espanjalaiset Marcos Asensio ja Isco, joka keräsi valtavasti kehuja jo kevätkaudella.

Bayernin kaappausyrityksen koittaa kuitenkin estää Juventus, kertoo Gazzetta dello Sport.
Lehden mukaan Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri on tehnyt Modricista kesän siirtoajan pääkohteensa, ja Italian suurseura on valmis haastamaan Bayernin neuvottelupöydässä tosissaan.