Real Madridin Cristiano Ronaldo ja FC Barcelonan Lionel Messi ovat olleet jalkapallon suurimmat supertähdet jo kymmenen vuoden ajan.

Kaksikko kilpailee kaudesta toiseen samoista mestaruuksista ja henkilökohtaisista palkinnoista, ja heitä verrataan jatkuvasti toisiinsa.

Kiivaasta kilpailuasetelmasta huolimatta portugalilaistähti Ronaldo iloitsee siitä, kun saa seurata Barcelonan argentiinalaistaiturin otteita.

– Haluan katsella kaikkia hyviä pelaajia, ja Messi on yksi heistä. Hän on todellinen pelaaja. Nautin hänen katselustaan kentällä, kuten muidenkin mahtavien pelaajien, kertoi Ronaldo Fox Sportsille Goalin mukaan.

Real Madridin maalitykki kertoo, että hänellä on välit kunnossa Messin kanssa eikä hän pidä jatkuvasta vertailusta heidän välillään.

– Aina kun olen hänen kanssa, meillä on erittäin hyvä suhde. En tarkoita, että kävisin hänen luonaan ja söisimme yhdessä. Hän ei ole ystäväni, mutta näen hänet kumppanina ammattimielessä, en kilpailijana, koska en pidä siitä, en pidä vertailuista.

– Se on osa työtämme ja maailman jalkapalloa.