Frankfurt-pomo tulistui Huuhkajat-vahdille: ”Olen erittäin pettynyt hänen käytökseensä!”

© Kuva: Getty Images

Eintracht Frankfurtin hallituksen puheenjohtaja Wolfgang Steubing on antanut Bild-lehdelle katkeran haastattelun, jossa hän haukkuu Suomen maajoukkuevahti Lukas Hradeckyn. Steubing oli vielä vuodenvaihteessa varma veskarin jatkosopimuksesta, mutta neuvottelut ovat menneet vääntämiseksi rahasta.

– Hänelle tässä on kyse vain ja ainoastaan rahasta. Hradeckyn palkkapyyntöön emme voi vastata positiivisesti – muutoin joutuisin käynnistämään prosessin seuran pääoman korottamiseksi. Olen häneen erittäin pettynyt, Eintracht-pomo voivottelee.

Huuhkajat-torjujan nykykontrahti on voimassa vielä vuoden. Frankfurt ei kuitenkaan halua päästää häntä ensi kesänä ilmaisella siirrolla, joten ilman jatkosopparia suomalaisen myynti jo tulevan siirtoikkunan aikana on erittäin todennäköistä. Yksi mahdollinen vaihtoehto on Joel Pohjanpalon edustama Leverkusen (lue uutisemme).

– Meillä ei ole varaa päästää häntä ilmaiseksi muualle. Meidän on katsottava jokaisen sentin perään pysyäksemme kilpailukykyisinä. En osaa vielä sanoa, miten ratkaisemme tämän ongelman. Mutta totuus on: tämä on meille ongelma, frankfurtilaisseuran johtaja painottaa.

Steubingin mukaan Hradecky on menettänyt pitkittyneen tilanteen takia paljon sympatioita niin fanien kuin seurajohdonkin osalta.

– Olen todella pettynyt hänen käytökseensä, sillä pidän hänestä henkilökohtaisella tasolla paljon. Hän oli fanien suosikki, mutta nyt hän on menettänyt sympatioita heidänkin keskuudessa. Se on todella harmillista niin Hradeckyn itsensä kuin meidänkin kannalta.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!