HJK kertoo verkkosivuillaan, että se on käyttänyt osto-optionsa 19-vuotiaaseen laitahyökkääjä Evans Mensahiin. Hänelle tehtiin sopimus, joka kestää kauden 2019 loppuun, jonka jälkeen HJK:lla on optio yhdestä lisävuodesta.

Evans Mensah saapui Klubin lainasopimuksella elokuussa 2016 ghanalaisesta Inter Allies FC:stä. 19-vuotias väkkärä on viimeistellyt tällä kaudella Suomen Cupissa kaksi ja Veikkausliigassa kuusi maalia.

– Ulospäinsuuntautunut ja positiivinen Mensah on sopeutunut hyvin Pohjolan oloihin ja HJK:n joukkueeseen. Pelillisesti hän on kehittynyt koko ajan. Mensahin pelityyli on erittäin aggressiivinen, mikä on ehdottomasti hänen vahvuutensa. Myös vasenjalkaisuus on hyvä ase, kovia laukauksiaan hän on jo väläytellyt peleissä, kehuu päävalmentaja Mika Lehkosuo suojattiaan.

– HJK on ottanut minut hyvin vastaan. Kilpailu pelipaikoista on kovaa, mutta haluan kehittyä joka päivä, tehdä kovaa työtä ja saavuttaa unelmani. Haluan voittaa jokaisen ottelun jossa pelaan ja tehdä perheeni ylpeäksi, Mensah painottaa.