Kreikan liigan Panathinaikosissa pelaava Robin Lod, 24, lähtee hyvässä iskussa tämän viikon maaotteluihin.

Lod siirtyi vuonna 2015 Kreikkaan HJK:sta, ja tällä kaudella Huuhkajien vakiokasvo on ottanut entistä isompaa roolia Panathinaikosin joukkueessa. Otteluja kertyi vyölle 45 kappaletta kaikki kilpailut mukaan lukien.

– Jos vertaa ensimmäiseen vuoteen, niin tosi paljon enemmän on saanut vastuuta ja enemmän peliaikaa ja onnistumisiakin on tullut, kertoo Lod Huuhkaja-tv:n haastattelussa.

Maaleja syntyi päättyneellä sesongilla viisi kappaletta, joista kaksi viimeisintä Lod iski kahteen viimeiseen sarjapeliin. Hän toivoo, että vahva tekeminen jatkuu myös Suomen paidassa.

– Toivottavasti! Kyllä tommoset onnistumiset aina ruokkii itseluottamusta, niin sen jälkeen on hyvä lähtee näihin maaotteluihin. Toivottavasti täälläkin verkot heiluu.

Suomi kohtaa keskiviikkona harjoitusottelussa Liechtensteinin Turussa. Peli toimii hyvänä herättelynä sunnuntain MM-karsintaottelua Ukrainaa vastaan.

– Siitä (Liechtenstein) tulee varmasti hyvä peli, että ei se missään tapauksessa mikään läpihuutojuttu ole. Meille on tärkeätä saada siitä hyvä peli alle ja itseluottamusta siihen Ukraina-karsintapeliin.