ManU-tähden agentti: ”Hänellä ei ole mitään syytä lähteä Manchesterista”

© Kuva: Getty Images
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Anthony Martialin, 21, agentti Philippe Lamboley on paljastanut, että ranskalaishyökkääjä Martialilla ei ole kesällä aikomustakaan lähteä Manchester Unitedista.

Vuonna 2015 Unitediin siirtynyt Martial oli ensimmäisellä kaudellaan Englannissa ManU:n paras maalintekijä Valioliigassa 11 osumallaan. Kaikissa kilpailuissa maaleja syntyi 18.

Päättyt kausi oli hänelle huomattavasti vaikeampi. Martial pelasi merkittävästi vähemmän pelejä ja teki kaikissa kilpailuissa yhteensä vain kahdeksan maalia. Keväällä penkillä istunutta Martialia pidettiin lähes varmana lähtijänä.

Hänen agenttinsa Lamboley on kuitenkin kiistänyt asiakkaansa lähtöaikeet.

– Martialilla on vielä kaksi vuotta jäljellä (sopimuksessaan) eikä hänellä ole mitään syytä lähteä Manchesterista nyt, sanoi Lamboley Journal du Dimanchelle Goalin mukaan.

– Jos Ed Woodward (ManU:n varapuheenjohtaja) kertoisi minulle, että he haluavat Martialin lähtevän, niin asiat olisivat eri tavalla. Hän ei kuitenkaan sanonut minulle näin viime tapaamisessamme.

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliGianluigi Buffon: ”Minulla on vielä yksi mahdollisuus”
Seuraava artikkeliSomessa kuohui – erotuomaripäällikkö vastaa, miksi tuomari avasi ulosajoja KuPS-ottelun lehdistötilaisuudessa