AC Milanin legenda, Paolo Maldini seuraa yhä entisen seuransa edesottamuksia tarkkaan, vaikka ei olekaan Milanin kanssa enää tekemisissä.

Yli 900 ottelua Milanin riveissä pelannut Maldini jakoi ajatuksiaan seuran nykyisestä tilanteesta haastattelussa Calciomercaton kanssa.

AC Milan on ollut yksi kesän siirtoajan ensimmäisten viikkojen ahkerimmista joukkueista. Joukkue on hankkinut jo Andre Silvan, Mateo Musacchion, Ricardo Rodriguezin ja Franck Kessien. Rahaakin on palanut jo lähes 100 miljoonaa euroa.

Maldini näkee punamustien tiuhan tahdin siirtomarkkinoilla hyvänä asiana.

– Tärkeitä askeleita on mielestäni otettu. Saa nähdä, mihin se johtaa, mutta minun on parempi olla puhumatta liikaa AC Milanista.

Koko ammattilaisuransa Milania edustanut Maldini ei halunnut lopettamisensa jälkeen liittyä seuran johtoportaaseen, vaikka häntä useasti tehtävään kosiskeltiin. Tämä on Maldinin mukaan syy, miksi hän ei halua kommentoida Milanin asioita.

– Paljon asioita on sanottu.

Maldinilla on ollut lopettamisensa jälkeen erimielisyytensä Milanin kanssa, mutta seura on aina ollut lähellä hänen sydäntään, eikä AC Milanista lähteminen ollut ikinä realistinen vaihtoehto.

– Kun pelaaja jättää seuran, kolmen ehdon on toteuduttava: on oltava seura, joka haluaa ostaa, seura, joka haluaa myydä ja pelaaja, joka haluaa lähteä. Minun tapauksessani ensimmäinen ehto täyttyi, toisesta en tiedä, mutta minä en ikinä halunnut jättää AC Milania.​