Real Madridin puolustajan, Dani Carvajalin, mukaan oli sääli nähdä, miten hänen joukkuekaverinsa Pepe, 33, jätti seuran ilman kunnon jäähyväisiä tai viimeistä peliä.

Portugalin maajoukkuepuolustaja Pepe liittyi madridilaisjoukkueeseen vuonna 2007 ja olisi halunnut jatkaa uraansa Realissa vielä pidempäänkin, mutta neuvottelut hänen ja seuran välillä eivät sujuneet suunnitellusti.

Pepe kiitti taannoin joukkuekavereitaan ja kannattajia, kun hän varmisti jättävänsä Madridin yli vuosikymmenen jälkeen, mutta sanoi, että hän oli tyytymätön siihen, miten häntä kohdeltiin viime kuukausien aikana.

Carvajal sanoi Movistar+:n haastattelussa, että Pepe olisi ansainnut enemmän.

– Hän oli täällä 10 vuotta, hän antoi kaikkensa tälle seuralle. Se on sääli, ettei hän päässyt pelaamaan Bernabeulla, jossa hän olisi saanut ansaitsemansa suosionosoitukset. Hänen jäähyväiset jäivät ”hieman harmaiksi”, sanoi Carvajal ESPN:n mukaan.

Pepen mukaan Realin käytös hänen sopimusneuvotteluissaan oli epäkorrektia ja hän sanoi, ettei seura puolustanut häntä, kun hänellä oli verovaikeuksia. Portugalilaispuolustaja ei myöskään ymmärtänyt, miksi hän katosi täysin päävalmentaja Zinedine Zidanen joukkueesta kauden viimeisiksi viikoiksi.

Carvajal luonnehti Zidanen ja Pepen välistä suhdetta henkilökohtaiseksi tilanteeksi, jota hän ei halunnut avata sen enempää.