AC Milanin toimitusjohtaja, Marco Fassone, kertoi torstaina lehdistötilaisuudessa, että joukkueen ykkösmaalivahti, Gianluigi Donnarumma, ei aio solmia uutta sopimusta Milanin kanssa.

18-vuotias Donnarumma nousi räjähdysmäisellä vauhdilla Milanin akatemiasta seuran edustusjoukkueeseen ja teki debyyttinsä Serie A:ssa vain 16-vuotiaana.

– Halusin tiedotteen julkaisemisen sijasta päivittää teille välittömästi, miten juuri päättyneet neuvottelut Mino Raiolan (Donnarumman agentti) kanssa menivät, ottaen huomioon tämän niin sanotun Donnarumma-tapauksen. Raiola ilmoitti meille, että Donnarumma on lopullisesti päättänyt, ettei hän aio uusia sopimustaan Milanin kanssa. Kysessä on pelaajan tekemä, lopullinen päätös, sanoi Fassone Football Italian mukaan.

– Haluan muistuttaa teitä, että (seurajohtaja Massimiliano) Mirabelli teki erittäin tärkeän ehdotuksen pelaajalle. Kyseessä oli jopa vahvempi ehdotus kuin monet niistä, jotka ovat esiintyneet lehdissä.

– Pelaaja kertoi meille, ettei hän aio uusia sopimustaan, joten hänen aikansa Milanissa päättyy täten kesäkuun 30. päivä vuonna 2018.