Real Madridin ranskalaisen valmentajan Zinedine Zidanen on kerrottu haluavan maanmiehensä, Kylian Mbappen siirtyvän seuraansa. 18-vuotiaan Mbappen on kerrottu olevan myös muiden suurseurojen kiikarissa, mutta nuorukaisen on ilmoitettu itse haluavan Los Blancosin vahvuuteen.

Mbappen nykyinen seura AS Monaco oli jo aiemmin ilmoittanut Mbappen mahdollisesti jäävän seuraan vielä seuraavan kauden ajaksi. Nyt kuitenkin Real on lisännyt kaasua tavoitteessaan saada kiinnitettyä nuorukainen.

Espanjalaislehti AS kertoo Zidanen soittaneen Mbappelle suostutellakseen tätä. Madridilaisten on raportoitu luvanneen Mbappelle verrattomat kehitysmahdollisuudet ja rutkasti peliaikaa.

Lähde epäilee, että seurassa olisikin tarvetta uudelle hyökkääjälle jos Gareth Bale on kesän aikana siirtymässä Manchester Unitediin.

AS kertoo, että Zidane sekä Real Madridin johtaja Florentino Perez aikovat pitää tiivistä yhteyttä Mbappeen. Realin miehet ovat sanoneet, että mikäli nuorukainen lähtee heidän matkaansa, tulee hänestä jalkapalloilevan maailman kirkkain tähti seuraavan kahden vuoden aikana.