Arsenal vahvisti eilen hankkineensa ranskalaisen Alexandre Lacazetten Lyonista. Ennätyssummalla hankittu hyökkääjä tulee todennäköisesti saamaan runsaasti peliaikaa, ainakin kauden alussa.

Vaikka moni Arsenalin kannattaja, sekä etenkin seurajohto ovat iloinneet maalitykin saapumisesta seuraan, eivät uutiset välttämättä ole ollet yhtä posiitivisia kaikille. Tykkimiesten pitkäaikaisen hyökkääjän, Oliver Giroudin lähtölaskun nimittäin uskotaan nyt alkaneen, kertoo Goal.

Monet ajattelevat, että Lacazette tulee korvaamaan chileläistä Alexis Sanchezia, jonka jatkuvasti kerrotaan olevan eri seurojen kiikarissa. Siitä huolimatta 26-vuotias Lacazette nähdään ennen kaikkea nuorennusleikkauksena seuran hyökkäysosastoon.

Vaikka Giroud on osoittanut olevansa yhä hyvässä kunnossa, alkoi yli puolet miehen viime kauden peleistä penkin puolelta. Nimenomaisesti tämän vuoksi on huomioitava, että suurissa pelaajasiiroissa ei ole ikinä kyse vain seuran tahdosta. Giroud haluaa luonnollisesti maksimoida peliaikansa ennen ensi kesän MM-kisoja.

Näin ollen Goal uskoo, että Giroud tulee hyvin mahdollisesti sanomaan hyvästit Arsene Wengerille vielä tämän kesän aikana. Jahka Giroud myytäisiin, uskotaan miehen menevän joko Evertonin tai West Hamin vahvuuteen.