Bayern München on lehtitietojen mukaan ollut kiinnostunut Arsenalin tähtihyökkääjä Alexis Sanchezista. Bayern-pomo Uli Hoeness ei ole kuitenkaan valmis maksamaan chileläistähden palkkaa.

Sanchez on näillä näkymin lähdössä Arsenalista kesän aikana, sillä miehen sopimus päättyy vuoden päästä, eikä hän ole tehnyt jatkosopimusta seuran kanssa. Hoenessin mukaan Bayern ei aio tuhlailla järjettömiä summia siirtomarkkinoilla.

– Jos me haluamme voittaa Mestarien liigan, meidän täytyy investoida, mutta emme voi käyttää järjettömiä summia rahaa. Emma aio maksaa 100 miljoonaa euroa Marco Verrattista tai 25 miljoonan vuosipalkkaa Sanchezille, Hoeness sanoi Fox Sportille.

Hoenessin sanat eivät vielä tarkoita välttämättä sitä, etteikö Bayern yrittäisi neuvotella Sanhezin kanssa sopimuksesta. Uutinen kuitenkin otetaan varmasti ilolla vastaan Manchester Cityn leirissä, sillä City on ollut myös Arsenal-tähden perässä.

”Tykkimiesten” manageri Arsene Wenger on kuitenkin useaan kertaan sanonut, ettei halua myydä Sanchezia kilpailevaan valioliigaseuraan.