Arsenalin chileläishyökkääjä Alexis Sanchez, 28, ei ole kertonut joukkueen managerille Arsene Wengerille haluavansa lähteä seurasta, kertoo BBC.

Sanchezin ympärillä on pyörinyt siirtohuhuja koko vuoden ajan. Arsenalin tähtihyökkääjä ei ole suostunut allekirjoittamaan uutta sopimusta lontoolaisjoukkueen kanssa. Useiden lähteiden mukaan Sanchez on vaatinut massiivista palkankorotusta uuteen diiliinsä, mihin Arsenal ei ole suostunut.

Hänen nykyinen sopimuksensa päättyy ensi kauden jälkeen.

Viime kaudella yhteensä 30 maalia kaikissa kilpailuissa iskenyt Sanchez on yhdistetty vahvasti muun muassa Manchester Cityyn ja Bayern Müncheniin. Wengerin mukaan chileläinen ei ole kuitenkaan maininnut sanallakaan haluavansa lähteä.

– Ei, vastasi Wenger ytimekkäästi kysyttäessä, onko Sanchez pyytänyt siirtoa.

– Pelaajilla on sopimukset, ja me odotamme heidän kunnioittavan heidän sopimuksiaan. Sitä me haluamme, täydensi Arsenal-luotsi.

Sanchezilla on mahdollisuus lähteä ensi kesänä Arsenalista ilman siirtokorvausta, mikäli hän antaa sopimuksensa kulua loppuun. Mikäli Sanchez ei allekirjoita jatkosopimusta, hän voi myös solmia sopimuksen seuraavalle kaudelle johonkin toiseen seuraan jo tammikuussa, jolloin Arsenal ei myöskään saisi siirtokorvausta hänen lähdöstään.