PSG:n keskikentän taituri Marco Verratti on ollut siirtohuhujen kohteena ja miestä on pitkään oltu viemässä FC Barcelonaan. Nyt Verratti astui esiin ja pahoitteli faneille syntynyttä mielipahaa.

Verrattin ollaan kerrottu haluavan siirron, mutta PSG ei ole ollut valmis myymään tähtipelaajaansa mistään hinnasta. Verratti pahoitteli PSG TV:lle sekaannusta.

– Olemme käyneet läpi vaikeita aikoja viime päivinä. Olen kuullut, mitä agenttini on sanonut, ja haluan tehdä selväksi, etteivät ne ole minun sanojani. Haluan pyytää anteeksi kaikilta seurassa, seurapresidentiltä, kannattajilta ja pelikavereiltani, Verratti pahoitteli.

Verrattin pelit näyttäisivät nyt jatkuvan Pariisissa. 24-vuotiaan italialaistähden sopimus PSG:n kanssa on voimassa kesäkuuhun 2021 saakka.

– Olen todella tyytyväinen täällä. Nyt alamme taas tekemään töitä ja olen iloinen palatessani ja aloittaessani työnteon taas. Tiedän, kuinka paljon seura luottaa minuun, ja siksi haluankin vielä pyytää anteeksi. Olen ollut täällä viisi vuotta, ja jos olen nyt hyvä pelaaja, siitä on kiitos PSG:lle, joka on aina luottanut minuun alusta lähtien, Verratti sanaili.

Lähde: Calcio Mercato