Arsenalin ja Chilen maajoukkueen supertähteä Alexis Sanchezia, 28, ollaan huhuttu koko kesän ajan muihin maisemiin.

Varsinkin Bayern München ja Manchester City ovat nousseet spekulaatioissa usein esiin, ja Saksan suurseurassa asiaa ollaan ainakin pohdittu.

Bayernin presidentti Uli Hoeness sanoi aiemmin tällä viikolla, että 100 miljoonan euron siirtosummat lähes 30-vuotiaista pelaajista eivät tule kuuloonkaan Münchenissä.

Joukkueen päävalmentaja Carlo Ancelotti ymmärtää Hoenessin ja seuran kannan, mutta ei silti halunnut sulkea Sanchezin siirtoa kokonaan pois.

– Jos mahdollisuus ilmenee, seura on valmiina. Huhuja on liikkeellä paljon. Alexis on loistava pelaaja, mutta ei ainoa maailmassa. Pidän hänestä, sanoi Ancelotti Bayernin lehdistötilaisuudessa ESPN:n mukaan.

Italialaisvalmentaja lisäsi, että Hoenessin mainitsema siirtopolitiikka pätee kaikkiin pelaajiin, ei pelkästään Sancheziin.

– Siirtomarkkinoilla on paljon mahdollisuuksia joka suunnassa. Mielestäni tämän päivän markkinat ovat jokseenkin hullut, eikä Bayern ole hullu seura.

– Tunnen Bayernin kulttuurin enkä tule pyytämään pelaajia, joihin seuran pitäisi käyttää järkyttäviä summia, mutta jos tilaisuus ilmenee, niin miksi ei?