Viime kaudella Juventuksen kanssa Italian Serie A:n mestaruuden voittanut laitapuolustaja Dani Alves, 34, on selkeästi tyytymätön FC Barcelonan presidentin Josep Bartomeun antamiin kommentteihin.

Alves pelasi Barcelonassa vuosina 2008-2016 ja niitti seuran kanssa menestystä niin joukkue- kuin henkilökohtaisella tasollakin. Viime vuoden kesänä brasilialaispuolustaja lähti ilmaisella siirrolla Juventukseen.

Hän on useissa haastatteluissa antanut ymmärtää, että hänen välinsä Barcelonan seurajohdon kanssa eivät olleet parhaat mahdolliset, mikä oli yksi syistä hänen lähdölleen.

Barcelonan presidentti Josep Bartomeu antoi kuitenkin hyvin erilaisen syyn sille, miksi Alves jätti seuran. Bartomeu kertoi Mundo Deportivon haastattelussa, että Alvesin lähdössä oli kyse henkilökohtaisista ongelmista, joilla ei ollut mitään tekemistä FC Barcelonan kanssa.

Barca-pomo sanoi myös, että Alves olisi halunnut palata Barcelonaan jo tammikuussa. Bartomeun mukaan he keskustelivat asiasta brassitähden kanssa, mutta siirtoa ei tapahtunut.

Alves reagoi Bartomeun kommentteihin ytimekkäästi Twitter-tilillään.

– Valheita! kirjoitti Alves, joka jakoi päivityksessään Bartomeun haastattelun.

Tällä hetkellä vailla sopimusta oleva Alves ei ole vielä tehnyt selväksi, mitä osaa Bartomeun haastattelusta hän pitää valheellisena. On kuitenkin nähtävillä, että kaksikon välit eivät ole kummoiset.