Englanti voitti lauantaina Portugalin alle 19-vuotiaiden Euroopan mestaruusturnauksen loppuottelussa 2-1.

Easah Suliman avasi Englannin maalitilin loppuottelussa 49. minuutilla reagoimalla nopeiten vapaapotkutilanteen jälkeen. Mason Mountin vapaapotku kimposi Portugalin tolpasta kohti Sulimania, joka jatkoi pallon maaliin päällään.

Vain kuusi minuuttia myöhemmin Englanti onnistui jälleen maalinteossa, mutta tällä kertaa väärään päätyyn. Epäonninen Dujon Sterling yritti purkaa keskityksen pois Englannin rangaistusalueelta, mutta pommittikin pelivälineen suoraan oman joukkueensa verkkoon.

Mount teki esityön myös finaalin ratkaisuosumaan. Hän johti Englannin vastahyökkäystä ja kuljetti pallon Portugalin rangaistusalueelle, minkä jälkeen hän loi avopaikan Lukas Nmechalle, joka sai viimeistellä loppulukemat tyhjään maaliin.

Englannin johto piti ottelun loppuun saakka, vaikka Adetayo Edun hankkikin itselleen toisen keltaisen kortin ja siten ulosajon pelin viimeisillä hetkillä.