Eilinen Eurooppa-liigan kolmas karsintakierros sujui suomalaisittain kohtalaisissa merkeissä.

VPS:n viime viikolla tiputtanut Bröndby kohtasi Hajduk Splitin kotonaan. Peli päättyi maalittomaan tasapeliin. Teemu Pukki otettiin vaihtoon lisäajalla. Paulus Arajuuri sen sijaan ajettiin kesken pelin suihkuun punaisen kortin seurauksena.

Tim Sparvin ja Markus Halstin Mitjylland kärsi karvaan 2-3-vierastappion Arka Gdyniaa vastaan. Kotijoukkueen voittomaali syntyi lisäajalla. Suomalaiset taistelivat kentällä täydet minuutit.

Vastaavasti Robin Lod mitteli täyden ottelun, kun Panaithinaikos päihitti kotonaan Gabalan lukemin 1-0.

Riku Riskin edustama Odd joutui pettymään, kun Dinamo Zagreb vei pisteet 1-2-lukemin. Riski aloitti avauskokoonpanossa, mutta otettiin vaihtoon 72. minuutilla.