Real Madridilla on käsissään yksi maailman vaarallisimmista hyökkäystrioista, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sekä Gareth Bale, toisin sanoen ”BBC”-trio.

Varsinkin Ronaldo ja Bale ovat olleet kesän aikana siirtohuhujen kohteena. Ronaldon puheista päätellen mies jatkaa Madridissa, vaikka alkukesästä tilanne näytti vielä toivottomalta, lue lisää tästä. Sen sijaan Balen tilanne on ollut viime päivinä mediassa esillä. ManU-manageri Jose Mourinhon uskotaan haluavan tuoda Bale takaisin Valioliigaan.

Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane haluaisi pitää kiinni tähtitriostaan, mutta kesän siirtoikkunaa on jäljellä vielä yli kuukausi ja jalkapallossa on kliseisesti sanottuna kaikki mahdollista.

– Toivon, että BBC säilyisi ensi kaudelle. Toivon, että kaikki pelaajat pysyisivät. Haluan, että jokainen, joka on täällä, pysyisi täällä, mutta mitä tahansa voi tapahtua elokuun 31. päivään asti, Zidane sanoi torstaina Manchester Citylle kärsityn tappion jälkeen.

Monacon teini-ihme Kylian Mbappe on yhdistetty Realiin 180 miljoonan euron siirtosummalla. Se voisi tietää muutoksia myös BBC:ssä, lue lisää aiheesta. Zidane ei lähtenyt kommentoimaan Mbappeen liittyviä huhuja tai hänen mahdollista arvoaan.

– Olen valmentaja, sinun täytyy puhua jollekin muulle siitä, onko hän sen arvoinen vai ei. Mitään ei ole vielä tapahtunut, meillä on tämä kokoonpano tällä hetkellä, Zidane totesi.

Lähde: Sky Sports