Vaikka suomalaisjoukkueiden tie Eurooppa-liigan karsinnoissa päättyi eilen, tullaan suomalaisia pelaajia näkemään eurokentillä vielä tänä kesänä.

Norrköpingin Simon Skrabb onnistui maalinteossa liettualaista Trakaita vastaan. Suomalaisen maali ei kuitenkaan riittänyt, sillä lukemiin 2-1 päättynyt vieraspeli tietää Norrköpingille putoamista yhteismaalituloksen ollessa 4-3. Ottelussa myös Daniel Sjölund kellotti 74 peliminuuttia.

Brondy hävisi VPS:lle, mutta eteni jatkoon yhteismaalein 3-2. Ottelussa Paulus Arajuuri sai täydet peliminuutit. Myös Brondbyn Teemu Pukki pääsi kentälle, mutta pelasi vain 21 minuuttia.

Markus Halsti ja Tim Sparv jatkavat europelejä Mitjyllandin miehistössä. Eilisessä kamppailussa suomalaisten seura kukisti Ferencvarosin 3-1 ja eteni Eurooppa-liigan karsinnassa jatkoon. Kumpainenkin suomalaisista sai pelissä täydet minuutit kentällä.

AIK:n Eero Markkanen pelasi 80 minuuttia, kun tukholmalaisseura eteni jatkoon 2-0-voiton turvin. Sauli Väisänen pääsi jättämään jäähyväiset seuralle vielä viimeisellä minuutilla.

Riku Riski taisteli Oddin hyökkäyksessä täydet minuutit, kun joukkue vei Vaduzista 1-0-voiton ja näin ollen meni jatkoon karsinnoissa.