Ilves teki täksi kaudeksi sopimuksen Ariel Ngueukamin, eli Tucon kanssa, eikä seuran ole tarvinnut harmitella päätöstään. Tuco on iskenyt jo yhdeksän maalia tällä kaudella.

Hyökkääjä on tuonut Ilveksen pukukoppiin rentoutta ja kentällä mies on tuonut kaivattuja maaleja.

– Pyrin pitämään tunnelmaa yllä kopissa. Joskus olemme väsyneitä ja stressaantuneita pelireissuilla, joten on hyvä välillä nauraakin. Huutelen ja hassuttelen. Yritän tehdä yllätyksiä, mutta tähän mennessä joukkue on jo oppinut tuntemaan kikkani, Tuco kertoi seuran nettisivuilla.

Yhdeksän maalia 16 ottelussa on kova työnäyte entiseltä SJK-pelaajalta. Mukaan mahtuu todella tärkeitä osumia. Kamerunilaishyökkääjä on kovaa vauhtia menossa kohti Veikkausliigan maalikuninkuutta.

– Joukkueelle voiton ratkaisevat maalit ovat tärkeimpiä. Tein sellaiset molemmissa otteluissa vanhaa seuraani SJK:ta vastaan. Nautin kyllä myös maalistani IFK:ta vastaan Maarianhaminassa. Se oli henkilökohtaisen ponnistelun tulos, Tuco kertoi.

Myös päävalmentaja Jarkko Wiss on ollut tyytyväinen Tucon otteisiin kentällä, vaikka alkukaudella olikin pienoisia vaikeuksia.

– Alkukaudella tietty sitoutuminen pelaamiseen oli vielä vähän kateissa, mutta nyt hän on oivaltanut, miksi hän on parhaimmillaan. Se jokapäiväisen tekemisen parantuminen näkyy myös treeneissä.

Wissin mukaan maalitykki on täyttänyt häneen kohdistuneet odotukset.

– Ykköshyökkääjäähän me olemme kaivanneet. Nyt Tuco on täyttänyt sen ruudun hienosti ja tehnyt hyvin töitä, Wiss kehui.