Brittilehti Independent ennakoi, että tämän siirtoikkunan mahtavin näytös on vielä näkemättä.

Lehti kirjoittaa, että Gareth Balen siirtyminen Manchester Unitediin on alati jatkuva aihe, jota ajoittain koitetaan torpata. Sitten huhut nousevat taas.

Taannoin Bale itse vakuutti, että siirto Manchesteriin ei tapahdu.

Eilen espanjalaislehti Marca kuitenkin kertoi, että Real olisi vihdoin päässyt sopuun superlupaus Kylian Mbappen siirrosta.

Independent uskoo, että jahka Marca on oikeassa, nähdään Balen pakkaavan kassinsa ja palaavan Britteihin vielä tämän kesän aikana.

Syynä Independentin pähkäilemään tapahtumasarjaan ei ole yksinomaan Mbappesta väitetysti maksettava siirtohinta. Silti 180 miljoonan euron lovi Realin varantoihin on suuri takaisku seuran taloudelle. Vaikka Bale on kärsinyt loukkaantumisista, saataisiin hänestä silti mittava kauppasumma, jolla tilkittäisiin jättisiirtoa.

Sen sijaan Realin tihenevän hyökkäyskaluston ja näin ollen jaettavissa olevan pelimäärän uskotaan vaikuttavan huomattavasti Balen potentiaaliseen lähtöön.

Independent lisää tosin kierroksia yksinkertaiselta selitysmallilta tuntuvaan yhtälöön. Lehti nimittäin uskoo, että Manchester City saattaisi haastaa Unitedin Balen ostossa.