© Kuva: Getty Images

Internazionalen osaomistaja lähtee – kiittää kiinalaisyritystä seuran jättibudjetista

Internazionalen osaomistaja ja hallituksen jäsen, Erick Thorir on vahvistanut jättävänsä asemansa seurassa, kertoo Football Italia. Samalla mies tahtoi kiittää Interin pääasiassa omistavaa Suning Gropia seuran budjetin triplaamisesta.

Thoririn asemaa hallituksessa on tietoisesti heikennetty siitä saakka, kun Suning hankki seuran viime kesänä. Katkerien tunteiden sijaan indonesialainen Thorir kertoi medialle, että syy lähtöön on ajan puute.

– Etenkin nyt, kun olen mukana Indonesian maajoukkueen toiminnassa, aikani on kortilla, Thorir kertoi.

– Tulevat Asian Gamesit vievät kaiken aikani, mies valitteli.

Osoituksena riittämättömyydestä 47-vuotias kertoi, että tapasi aiemmin käydä Milanossa joka kuukausi. Nyt hänen viimeisin visiittinsä tapahtui huhtikuussa.

Thorir tahtoi kuitenkin osoittaa kunnioitusta Suningille. Miehen mukaan jättifirman läsnäolo seurassa on hyvä asia, sillä Interillä on Kiinassa paljon kannattajia.

– Kun Suning teki tarjouksensa viime kesänä, näin heti, että taloudellisesti he ovat hyvä liikekumppani. Eikä pelkästään hyvä. He ovat triplanneet seuran budjetin vuodessa.

Suning Group hankki viime kesänä noin 70% Internazionalen osakkeista. BBC:n mukaan kaupan kokonaisarvo oli tuolloin 750 miljoonaa euroa.