Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on vakuuttunut, että joukkueen ykkösmaalivahti David De Gea ei ole lähdössä seurasta tänä kesänä.

Espanjalainen De Gea, 26, on huhujen mukaan ollut Real Madridin hankintalistalla jo kolme vuotta. Vuonna 2015 hänen siirtonsa madridilaisseuraan kariutui useiden lähteiden mukaan vasta viime hetkillä.

Unitedin johtoporras uskoo, että Realilla ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi rahaa, jotta se voisi tehdä tarjouksen De Geasta tänä kesänä, kertoo Goal. Suurin osa madridilaisten siirtobudjetista mennee uuden hyökkääjän hankkimiseen.

Mourinhon lupasikin ManU:n kannattajille, että espanjalaisvahti ei ole lähdössä seurasta ainakaan tässä siirtoikkunassa.

– Voin vakuuttaa, että hän ei ole lähdössä täksi kaudeksi mihinkään. Minusta tuntuu, että hänen olisi vaikeaa lähteä, sanoi Mourinho lehdistötilaisuudessa.

Portugalilaismanagerin mukaan on olemassa mahdollisuus, että De Gea siirtyy jonain päivänä muualle, mutta tällä hetkellä siitä ei hänen mielestään kannata olla huolissaan.

– Hän on erittäin rehellinen poika, todella vilpitön. Häneen oltiin yhteydessä pitkään. Joukkue (Real Madrid) oli lähellä ja me avasimme neuvottelut, koska tunnistan aina, jos pelaaja haluaa lähteä. En halua pidätellä pelaajia lähtemästä, koska loppujen lopuksi et saa heistä sitä, mitä odotat, jos he haluavat siirtyä.

– Avasimme neuvottelut ja he (Real) päättivät sulkea ne. En usko, että hän tuntee tällä hetkellä Realia kohtaan hyvinkään vahvasti. Minä näen hänet erittäin onnellisena ja keskittyneenä ja paremmin työskentelevänä kuin koskaan, joten sanon, että hän pysyy kanssamme sataprosenttisella varmuudella.