FC Barcelonan Andres Iniesta toivoo, että hänen joukkuekaverinsa Neymarin ympärillä pyörivä siirtosaaga päättyisi pian ja uskoo, että brasilialaistähti on ainoa, joka sen voi lopettaa.

Neymar, 25, on viime aikoina yhdistetty vahvasti Ranskan suurseuraan Paris Saint-Germainiin, jonka huhutaan olevan valmis maksamaan hänestä 222 miljoonaa euroa.

Iniesta on aiemmin kutsunut Neymariin liittyviä siirtohuhuja ”meluksi”. Hänen mukaansa olisi kaikkien parhaaksi, jos brassitähti avaisi suunsa julkisuudessa.

– Me haluaisimme kaikki, että tämä ei jatkuisi näin. Mutta ainoa keino siihen on, että Ney sanoo mielipiteensä, sanoi Iniesta lehdistötilaisuudessa Goalin mukaan.

– Me haluamme, että hän pysyy meidän kanssamme, mutta me haluamme myös, että kaikki tämä ”melu” kaikkoaisi. Rauhan palauttaminen olisi kaikkien eduksi.

Vaikka Iniesta toivookin jatkuvan mediahälyn loppuvan, hän toivoo, että Neymar ei tarttuisi PSG:n tarjoukseen, sillä mikään määrä rahaa ei korvaisi hänen lähtöään.

– Hän on yksi maailman parhaista pelaajista ja hän antaa meille niin paljon. Toivon, että hän tulee olemaan Barcassa pitkään, se on ainoa toiveeni.

– En näe miten 200 tai 300 miljoonaa hyödyttäisi joukkuetta enemmän kuin se, että pitäisimme hänet. Haluan parhaat joukkueeseeni ja hän on yksi parhaista.