Englannin maajoukkueen laitapuolustajan Kyle Walkerin siirto Tottenhamista Manchester Cityyn sinetöitäneen tänä viikonloppuna.

BBC:n mukaan Walkerin on määrä käydä Cityn lääkärintarkastuksessa perjantaina, minkä jälkeen kauppa vahvistetaan. Siirtosumman epäillään olevan noin 57 miljoonaa euroa, joka olisi toteutuessaan suurin puolustajasta maksettu siirtokorvaus ikinä.

Walker on edustanut Tottenhamia vuodesta 2011 lähtien ja hän on pitkään kuulunut joukkueen vakiokalustoon. Viime kaudella brittimediassa raportoitiin kuitenkin laajasti hänen ja Spursin managerin Mauricio Pochettinon välirikosta, ja Walker menettikin usein avauskokoonpanon paikkansa Kieran Trippierille.

Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä noussut pinnalle Tottenhamin pelaajien viime kaudella kuvaama livevideo, jossa siirtohuhujen ja välirikkouutisoinnin keskellä pyörivä Walker vannoo Tottenhamin nimeen.

Kannattajat utelevat lähetyksessä Walkerin mahdollisesta megasiirrosta toiseen joukkueeseen, kunnes maajoukkuepuolustaja täräyttää:

– Kuolemaan asti Tottenham!

Voit katsoa videon alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.