FC Barcelonan brasilialainen supertähti Neymar kulkee tällä hetkellä kohusta toiseen.

Neymar, 25, on ollut koko kesän yhdistettynä Paris Saint-Germainiin, jonka huhutaan olevan valmiina maksamaan brassitähdestä ennätykselliset 222 miljoonaa euroa. Lähtöhuhut saivat lisää bensaa viime viikolla, kun Neymar otti harjoituskentällä yhteen Barcelonan uuden hankinnan Nelson Semedon kanssa. Lue lisää.

Viikonloppuna Neymar nousi jälleen otsikoihin, kun Barcelona voitti lauantaina Real Madridin harjoitusottelussa Yhdysvaltojen Miamissa 3-2. Brassitähti teki esityön joukkueensa kahteen viimeiseen maaliin, mutta päätyi omien kannattajiensa hampaisiin ottelun jälkeisellä toiminnallaan.

Espanjalainen tv-kanava Deportes Cuatro ikuisti, miten Neymar asteli pelin jälkeen Real Madridin pukukoppiin ja viipyi siellä noin 15 minuutin ajan. Lähtiessään Barcan verivihollisten luota hän oli jättänyt oman pelipaitansa johonkin ja hänellä oli mukanaan kaksi Realin pelipaitaa. Linkki videoon.

Marcan mukaan Neymar oli jättämässä hyvästit tutuilleen ennen siirtoaan Pariisiin, mutta se ei lieventänyt sosiaalisen median reaktiota brassitähden toimintaan.

Twitterissä Neymarin toiminta nähtiin viimeisenä sinettinä hänen lähdölleen, ja osa kannattajista ”innostui” jo julistamaan, että Neymar on pahempi petturi kuin entinen Barca-peluri Luis Figo, joka lähti seurasta Real Madridin riveihin vuonna 2000.

Ennen siirtoaan Madridiin Figo oli rauhoitellut Barcelonan kannattajia sanomalla, että vaikka muista seuroista onkin paljon puhetta, hänellä on yhä sopimus Barcelonan kanssa.

El Zorro Viejo

@negritobandido
Yep he's going. No current Barca player would feel comfortable holding 2 Madrid shirts after a friendly unless theyre already leaving anyway

Roy Nemer

@RoyNemer
I'm slowly beginning to prefer Figo over him.