Zlatan Ibrahimovic loukkasi itsensä viime kauden loppupuoliskolla pahasti ja hänen polvensa jouduttiin operoimaan. Ruotsalaistähti kuntoutuu parhaillaan vammastaan Manchester Unitedin harjoituskeskuksessa.

ManU-manageri Jose Mourinho oli avoin myös mahdollisuudelle, että Ibrahimovic jatkaisi Unitedissa, vaikka seura ostikin hiljattain Evertonista tähtihyökkääjä Romelu Lukakun.

– Mahdollisuus on olemassa. Emme tehneet uutta sopimusta antaaksemme kaikille aikaa miettiä ja sitten vasta päättää. Hänen näkökulmastaan hän teki päätöksen, että haluaa pelata jalkapalloa huipputasolla. Hän ei piiloutunut vakavan vamman taakse, se olisi ollut helppoa, lopettaa ja mennä pelaamaan eri tasolle. Hän otti vamman haasteena pelatakseen vielä huipputasolla, Mourinho sanoi The Guardianin mukaan.

Ibrahimovic on yhdistetty siirtohuhuissa muun muassa MLS-sarjaan, mutta Mourinhon puheista voisi päätellä, että maalitykki haluaa vielä pelata Euroopan huipulla. Se poistaisi myös huhupuheet Kiinaan siirtymisestä.

– Me avaamme oven hänelle, että hän voi kuntoutua meidän kanssa ja samalla teemme päätökseen, joka tekee meidät kaikki iloiseksi. Jos se on se, että hän jää ja meidän täytyy odottaa ehkä joulukuuhun asti, koska en usko hänen pelaavan ennen joulukuuta, niin miksi emme odottaisi pelaajaa, joka antoi meille niin paljon? Keskustelemme tällä hetkellä Ed Woodwardin (seuran puheenjohtaja) ja Zlatanin agentin (Mino Raiola) kanssa, mutta lopullinen ratkaisu tehdään pelaajan ehdoilla, Mourinho kertoi.

Ibrahimovic oli viime kaudella Unitedin paras maalintekijä tehtyään 28 maalia kaikissa kilpailuissa. Ibrahimovic vihjaili jatkostaan jo aiemmin, lue lisää tästä.