FC Barcelonan keskikenttäpelaajan Ivan Rakiticin mukaan erotuomari Jair Marrufo ”solvasi häntä voimakkaasti” lauantaina harjoitusottelussa Real Madridia vastaan.

Espanjan suurseurat kohtasivat poikkeuksellisesti kauden ulkopuolella harjoitusottelussa, mitä ei ole tapahtunut 25 vuoteen. Barcelona voitti Miamissa pelatun kamppailun 3-2.

Barcelonan toisesta maalista vastannut Rakitic ja Marrufo ottivat sanallisesti yhteen useasti ottelun aikana. Kroatialaistähti kertoi pelin jälkeen, että tuomari onnistui pääsemään hänen ihonsa alle.

– Ihmiset, jotka tuntevat minut tietävät, että minua on vaikea ärsyttää. Mutta tuomari teki sen, sanoi Rakitic ESPN:n mukaan.

– Hän solvasi minua varsin voimakkaasti kolme kertaa. Yleensä minä kunnioitan tuomareita suuresti, mutta kun he eivät tee samoin minulle, en pidä siitä.

Rakiticin mukaan Barcelonan Yhdysvaltain kiertue oli kaiken kaikkiaan positiivinen, mutta sanoi, ettei voitto verivihollisesta Real Madridista kerro vielä tulevan kauden voimasuhteista mitään.

– Me tulemme näkemään, jos olemme parempia kuin Madrid. Tämä oli ystävyysottelu, mutta voitto tuo ainaa itsevarmuutta.