Everton tiedotti viikonloppuna, että seuran oma kasvatti Wayne Rooney palaa joukkueeseen 13 vuoden jälkeen Manchester Unitedista.

Rooney, 31, jättää ManU:n yhtenä seuran kaikkien aikojen pelaajana. Hän voitti Unitedin kanssa muun muassa viisi Valioliigan mestaruutta ja yhden Mestarien liigan. Hän on myös seuran kaikkien aikojen paras maalintekijä 253 osumallaan.

Monet Rooneyn vanhat pelitoverit Manchesterista ovat viime päivinä ylistäneet häntä eri medioiden välityksellä. Nykyään Marseillea edustava ranskalaispuolustaja Patrice Evra pelasi Unitedissa vuosina 2006-2014 ja päätti myös osallistua ystävänsä hienoimpien hetkien muisteluun – hieman omintakeisella tyylillä.

– Rakas Wazza, tiedän, että et ole vaikuttunut hengityksestäni tässä kuvassa… Mutta tämä ei ole viestini aihe. Haluaisin vain kiittää sinua kaikista vuosista, jotka vietimme yhdessä. Voitimme monia palkintoja yhdessä. Olet legenda Manchester Unitedille, ja toivon, että kannattajat muistavat sinut aina siitä, kirjoitti Evra Instagram-tilillensä lisäämän kuvan yhteyteen. (Katso kuva alta. Jos kuva ei näy, voit katso sen täältä)

– Ihmisenä olen parempi kuin sinä, sillä jopa sinun vaimosi sanoi, että saan hänet hymyilemään jatkuvasti hulluilla videoillani, joten odotan yhä kiitoksia. Näin meidän kesken, tiedän, että isästäsi tulee onnellisin Evertonin kannattaja. Hyvin tehty.