© Kuva: Juha Tamminen

Antti Muurinen asetti HIFK:lle realistisen tavoitteen alkuviikkoon

HIFK kaatoi viime keskiviikkona VPS:n Helsingissä. Voitosta huolimatta HIFK on vielä seitsemän pistettä PS Kemiä perässä sarjataulukossa. Helsinkiläiset ovat tällä hetkellä joutumassa putoamiskarsintaan.

Päävalmentaja Antti Muurisen mukaan joukkueessa vallitsee voiton jälkeen hyvä henki.

– Voiton jälkeen kaikki ovat energiaa täynnä. Iloisuus ja riemu olivat tänään (perjantaina) vahvasti mukana kaikessa tekemisessä. Kun korvien väli pelaa, niin jalatkin alkavat pelata, Muurinen sanoi HIFK:n verkkosivuilla.

HIFK kohtaa maanantaina Ilveksen Tampereella. Muurisen mukaan joukkue lähtee VPS-ottelusta saadulla itseluottamuksella kaatamaan Ilvestä.

– Joukkueen itseluottamus on kasvanut valtavasti voiton myötä ja se todella näkyy. Siitä lähdetään, että maanantain pelin jälkeen olemme ensimmäistä kertaa voittoputkessa tällä kaudella, Muurinen asettaa tavoitteen.