FC Barcelonan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu kommentoi brasilialaishyökkääjä Neymarin kohusiirtoa Paris Saint-Germainiin sanomalla, että ”yksikään pelaaja ei ole suurempi kuin seura”.

Neljä vuotta Barcelonaa edustanut Neymar, 25, siirtyi viime viikolla 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla PSG:hen.

Bartomeu uskoo, että Barcelona tulee pärjäämään tähtihyökkääjänsä lähdöstä huolimatta ja lupasi, että seura tulee käyttämään siirrosta saadut rahat järkevästi.

– Hän halusi lähteä. Me emme olleet samalla sivulla hänen kanssaan, mutta yksikään pelaaja ei ole isompi kuin Barca, sanoi Bartomeu Goalin mukaan.

– Me emme halunneet, että Neymar lähtee ja siksi nostimme hänen ulosostohintaansa. Mikä tahansa päätös olisi ollut hyväksi Barcelonalle. Jos hän jäisi tänne, me olisimme pitäneet loistavan pelaajan ja jos hän lähtisi, me saisimme ison summan rahaa.

– Haluamme sulkeä tämän kappaleen. Neymar on ollut osa tätä seuraa, mutta nyt hän on historiaa. Se on hänen päätöksensä, vaikka teimmekin kaikkemme pitääksemme hänet.

– Nyt me etsimme hänelle korvaajia. 222 miljoonaa euroa, jotka saimme Neymarista tullaan käyttämään harkiten, täsmällisesti ja rauhallisesti.