FC Barcelonan puolustajan Gerard Piquen mukaan Liverpoolin keskikentän tähti Philippe Coutinho tekee kaikkensa siirtyäkseen Barcelonaan.

Brasilialaistaituri Coutinho, 25, ei ole pelannut tällä kaudella Liverpoolissa vielä otteluakaan selkävaivan takia.

Hän on jättänyt seuralleen virallisen siirtopyynnön liittyäkseen Barcelonaan, mutta Liverpool on toistaiseksi hylännyt kaikki kolme hänestä tehtyä tarjousta.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on toistanut itseään kesällä sanomalla, että Coutinho ei ole lähdössä mihinkään, ja Liverpoolin osake-enemmistön omaava Fenway Sports Group kertoi elokuun toisella viikolla tiedotteessaan, että brassitähdestä tehtäviä tarjouksia ei tulla edes harkitsemaan.

Klopp on myös kertonut, että hänen ja Coutinhon välit ovat hyvässä kunnossa ja että hän odottaa brasilialaisen liittyvän normaalisti seuran arkeen, kunhan hän on toipunut loukkaantumisestaan.

Barca-toppari Pique uskoo kuitenkin, että Coutinho janoaa yhä siirtoa Espanjaan. Hänen mukaansa Liverpoolin ja Barcelonan väliset neuvottelut ovat jäissä Neymarin maailmanennätyssiirron takia.

Brasilialaishyökkääjä Neymar, 25, siirtyi elokuun alussa Barcelonasta Paris Saint-Germainiin 222 miljoonalla eurolla.

– Uskon, että pelaajat haluavat yhä liittyä Barcelonaan, ja he ovat osoittaneet sen, kuten olemme huomanneet Coutinhon ja Ousmane Dembelen tapauksessa. Toinen osoitti sen jättämällä siirtopyynnön ja toinen toimillaan Dortmundissa, sanoi Pique Liverpool Echon mukaan.

Ranskalaistaituri Dembele, 20, siirtyi Barcelonaan perjantaina Borussia Dortmundista. Pelaajan siirtohinnaksi määräytyi 105 miljoonaa euroa, mutta summa voi nousta erilaisten lisien myötä jopa 150 miljoonaan euroon.

Dembele oli ennen siirtoaan kahinoinut joukkuekavereidensa kanssa saksalaisseuran harjoituksissa ja jättäytynyt pois joukkueen tapahtumista ilmoittamatta itsestään mitään.

– Se kertoo siitä, että he ovat molemmat mielissään ajatuksesta tulla tänne. He haluavat tulla. Ongelmana on, että me myimme Neymarin, ja seurat tietävät, että saimme siitä paljon rahaa, minkä lisäksi markkinat ovat nykyään mitä ovat, pohti Pique.

– En usko sen johtuvan siitä, että pelaajat eivät halua tulla tänne, mutta juuri nyt seuran haluamien pelaajien ostaminen tuntuu maksavan enemmän.