Kolumbian maajoukkueen päävalmentaja Jose Pekerman on kutsunut Bayern Münchenin James Rodriguezin mukaan seuraaviin MM-karsintaotteluihin Venezuelaa (31.8) ja Brasiliaa (5.9) vastaan.

Bildin mukaan Bayern ei ole järin tyytyväinen Pekermanin päätökseen, sillä Rodriguez, 26, on joutunut jättämään kolme edellistä ottelua väliin takareisivaivan takia ja on pystynyt harjoittelemaan vasta kerran.

Saksalaislehti kertoo, että Roriguezin on määrä lentää Venezuelaan, jossa arvioidaan, voiko hän pelata syyskuussa Brasiliaa vastaan, mutta Bayern haluaisi myös tehdä omat tutkimuksensa kolumbialaistähden kunnosta.

– Hänet tutkitaan täällä maanantaina ja sitten päätämme, voiko hän pelata maajoukkueen kanssa. Jos hän on kunnossa, en näe siinä ongelmaa, sanoi müncheniläisten päävalmentaja Carlo Ancelotti perjantaina.

Bildin mukaan Bayern olisi joka tapauksessa kiitollinen, jos Rodriguez saisi lepovuoron maajoukkuetauolla, sillä saksalaisseuralla on aiemminkin ollut ongelmia, kun pelaajat ovat lähteneet Etelä-Amerikkaan edustamaan maitaan.

Muun muassa Arturo Vidal loukkaantui viime marraskuussa, kun hän oli edustamassa Chileä ottelussa Kolumbiaa vastaan. Vidal, 30, joutui olemaan sivussa kahdesta Bayernin ottelusta saamansa kolhun vuoksi.

Rodriguezilla on kuitenkin iso rooli maajoukkueessa, sillä hän toimii tätä nykyä ryhmänsä kapteenina ja on Kolumbian paras maalintekijä MM-karsinnoissa viidellä osumallaan.