Saksan Bundesliigan hallitseva mestari Bayern München koki tiistaina ystävyysturnaus Audi Cupissa 0-3-tappion Liverpoolille. Ottelun maaleista vastasivat Sadio Mane, Mohamed Salah ja Daniel Sturridge.

Bayernin preseason ei ole sujunut tulosten valossa parhaalla mahdollisella tavalla. Se on hävinnyt pelaamistaan harjoitusotteluista jo neljä, kun vastassa on ollut ulkomaalainen huippujoukkue. Viikko sitten tiistaina se kaatoi International Champions Cupin tiukassa kamppailussa Chelsean 3-2.

Müncheniläisten kilpailija Bundesliigasta, Hertha Berlin, päätti tarjota lohdutusta Bayernille Liverpool-häviön jälkeen sosiaalisessa mediassa.

– Leuka pystyyn, Bayern. Sattuu sitä parhaimmillekin, kirjoitti Hertha Twitter-tililleen.

Kirjoituksen yhteyteen oli lisätty kuva berliiniläisten tulostaulusta, jossa komeilivat lukemat Hertha Berlin 0 – Liverpool 3. Joukkueet kohtasivat lauantaina ystävyysottelussa Saksassa.

Hertha sijoittui viime kauden Bundesliigassa kuudenneksi 49 pisteellä. Bayern nappasi viidennen peräkkäisen Saksan mestaruutensa viidentoista pisteen erolla toiseksi tulleeseen RB Leipzigiin. Se voitti 34 ottelusta 25, pelasi seitsemän kertaa tasan ja hävisi vain kaksi kertaa.

Katso kuva Herthan twiitistä alta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hertha BSC (EN)

@HerthaBSC_EN
Chin up, @FCBayernEN! Happens to the best of us 🙂