Chelsea-hyökkääjä Diego Costa, 28, on kiukutellut läpi kesän. Espanjalaishyökkääjä ei palannut joukkueen harjoituksiin, eikä manageri Antonio Contella ole enää mitään käyttöä hyökkääjälleen.

Costa ehti tanssahdella videolla Atletico Madridin pelipaita päällään lähetellen samalla terveisiä manageri Contelle.

Conte kertoi alkukesästä Costalle, ettei hänelle olisi käyttöä tulevaisuudessa. Sen jälkeen alkoi huhumylly. Costa ehti tanssahdella videolla Atletico Madridin pelipaita päällään lähetellen samalla terveisiä manageri Contelle.

Costa sai myös 300 000 punnan sakot, kun hän ei ilmestynyt joukkueen harjoituksiin määräaikaan mennessä. Costa haluaa siirron vanhaan seuraansa Atletico Madridiin, joka on myös valmis maksamaan hyökkääjästä 45 miljoonaa euroa Radio Estadion mukaan.

Ongelmia kuitenkin riittää. Ensimmäinen ongelma on se, että Atletico on määrätty kesän siirtoikkunan ajaksi siirtokieltoon, eikä se voi hankkia uusia pelaajia vasta kuin ensi tammikuussa. Toinen ongelma on se, että Atletico ei aio maksaa siirtosummaa, ellei Costa saa sovittua asioitaan nykyisen seuransa Chelsean kanssa.

Costa kertoi aiemmin kesällä, että hän haluaa peliaikaa osoittaakseen taitonsa Espanjan maajoukkueluotsi Julen Lopeteguille. Ensi kesänä pelataan MM-kisat Venäjällä ja Costa haluaa olla joukkueessa mukana, eikä vain mukana, vaan tärkeässä roolissa.

Vaikka Costa onnistuisikin uhkapelissään ja siirtyisi tammikuussa Atleticoon, jää hänellä elintärkeitä pelejä pelaamatta syyskauden aikana.

Vaikka Costa onnistuisikin uhkapelissään ja siirtyisi tammikuussa Atleticoon, jää hänellä elintärkeitä pelejä pelaamatta syyskauden aikana. Eikä peliaika Atleticossa ole mikään selviö, sillä joukkueen hyökkäyksestä löytyy jo entuudestaan tulivoimaa. Antoine Griezmann on Atleticon ykköstykki, mutta taustatukea antavat Fernando Torres ja tällä hetkellä loukkaantuneena oleva Kevin Gameiro.

Toki mahdollisuutena on myös se, että Griezmann vaihtaa tammikuun siirtoikkunan aikana maisemaa, mikä avaisi Costalle selkeän ykköshyökkääjän roolin. Griezmann jäi Atleticoon pitkälti siitä syystä, ettei hän halunnut jättää seuraa pulaan siirtokiellon takia. Kyseisen skenaarion toteutuessa Costan uhkapeli saattaa onnistua ja paikka aueta myös ensi kesän MM-kisoihin.

Tällä hetkellä Costan tilanteessa on silti enemmän kysymysmerkkejä kuin vastauksia.