Evertonin manageri Ronald Koeman olisi valmis ottamaan Chelsean ongelmahyökkääjän Diego Costan lainalle.

Espanjalaishyökkääjä Costa, 28, ei ole pelannut tällä kaudella Chelseassa otteluakaan. Hän ei ole suostunut palaamaan kesälomaltaan lontoolaisjoukkueen harjoituksiin, sillä hän haluaa siirtyä entiseen seuraansa Atletico Madridiin.

Manageri Antonio Conte ilmoitti Costalle viime kauden jälkeen, että espanjalaishyökkääjälle ei ole enää tällä sesongilla käyttöä. Chelsea määräsi Costan harjoittelemaan seuran reservien kanssa, mihin hän ei suostunut, joten hän jäi perheensä luokse Brasiliaan.

Evertonin hollantilaiskäskyttäjä Koeman olisi kuitenkin valmis antamaan Costalle vielä mahdollisuuden Valioliigassa.

– Olen aina sanonut, että jokainen hyvä pelaaja on tervetullut, ja hän on hyvä pelaaja. Me etsimme yhä yhtä hyökkääjää, sanoi Koeman BBC:n mukaan.

Siirtoikkuna sulketuu ensi viikon torstaina. Everton on toistaiseksi vahvistanut hyökkäysosastoaan Wayne Rooneylla (Manchester United) ja Sandro Ramirezilla (Malaga). Myös Swanseasta saapuneelta keskikenttäpelaajalta Gylfi Sigurdssonilta on lupa odottaa tehoja, sillä Islannin maajoukkuetähti iski viime kaudella Valioliigassa yhdeksän maalia ja antoi 13 maalisyöttöä.

Vaikka Rooney, 31, on aloittanut kautensa pirteästi tekemällä kaksi maalia kahdessa Valioliigan ottelussa, ovat Evertonin vaihtoehdot hyökkäykseen tällä hetkellä vähissä, sillä Ramirez, 23, on joutunut seuraamaan viimeiset kolme ottelua katsomosta kantapäävaivan takia.

Koeman on antanut viime otteluissa vastuuta 20-vuotiaalle englantilaishyökkääjälle Dominic Calvert-Lewinille, mutta hollantilaisluotsin mukaan hän tarvitsee lisää leveyttä tykistöönsä.

– Olen erittäin tyytyväinen Dominicin suorituksiin, mutta hän on vielä nuori ja me tarvitsemme enemmän kilpailua hyökkäykseen.