Aston Villan laitahyökkääjän Jack Grealishin loppuvuosi kuluu sairastuvan puolella.

Grealish, 21, sai kovan iskun munuaisten kohdalle harjoitusottelussa Watfordia vastaan lauantaina. Hän kamppaili pallosta Tom Cleverleyn kanssa, jonka kyynärpää iskeytyi Grealishin vatsan seutuville, ja jäi makaamaan kentälle tuskissaan.

Villan manageri Steve Bruce kertoi, että Grealish toimitettiin välittömästi sairaalaan, jossa hän on viipynyt jo yli kolme päivää. Bruce uskoo, että Grealishia ei nähdä pelikentillä enää tämän vuoden puolella ja sanoi, että täydelliseen pelikuntoon palautuminen voi viedä jopa puoli vuotta.

– Siinä menee ainakin kolme kuukautta ja voi mennä paljon pidempäänkin. Hän ei voi hyvin tällä hetkellä, kävin katsomassa häntä sairaalassa, sanoi Bruce Telegraphin mukaan.

– Olemme tietysti äärimmäisen pettyneitä, että hän loukkaantui. Hän on yhä sairaalassa, ja asiat eivät näytä hyvältä. Toivomme, että hän toipuu nopeasti, sillä hänen menettämisensä on iso isku meille.

Loukkaantumiset ovat vaivanneet Grealishia jo useamman vuoden ajan. Hän on pelannut vain 44 ottelua Aston Villassa kolmen kauden aikana erinäisten vaivojen ja kentän ulkopuolisien ongelmien takia.

Grealish on edustanut juniorimaajoukkueissa Pohjois-Irlantia sekä alle 21-vuotiaiden tasolla Englantia.